Features and Benefits


Featuresandbenefits
Vermogenstoename

De geoptimaliseerde software van RICA verbetert aanzienlijk het vermogen en koppel met als resultaat een snellere acceleratie in alle versnellingen.

Lager brandstofverbruik

Met de meeste RICA software upgrades vermindert het brandstofverbruik gemiddeld met 5-10%. Bij de RICA E-Power upgrade wordt het verbruik met maar liefst > 15% gereduceerd.

Veiligheid

De motor levert een aanzienlijke betere prestatie; manoeuvres zoals inhalen kunnen sneller worden uitgevoerd. Met een automatische transmissie is de vertraging vanuit stilstand verkort zodat optrekken bij bijvoorbeeld kruispunten en rotondes, veiliger wordt.

Prettige rijeigenschappen

Het gaspedaal reageert sneller en het toegenomen koppel zorgt voor een flexibelere motor. Autorijden wordt echt een ontspannen bezigheid.

Verhoogde trekkracht

Het toegenomen koppel zorgt ervoor dat het trekken van een caravan of aanhangwagen veel gemakkelijker gaat. De snellere acceleratie brengt de auto vlot naar de gewenste snelheid. Als u bergopwaarts rijdt is terugschakelen niet meer nodig.

Milieuvriendelijk

Alle RICA software upgrades voldoen vanzelfsprekend aan de strenge Europese emissiewetgeving. De RICA E-Power upgrades gaan nog een stap verder: de CO2-emissie is lager dan wettelijk is voorgeschreven.

Meer rijplezier

De professionele RICA software haalt het maximale uit uw auto: prettige rijeigenschappen, topprestaties, lagere brandstofkosten en een verhoogde veiligheid zorgen voor meer rijplezier.


high performance upgrades.

Voor nog betere prestaties van uw auto of motor, kunt u er ook voor kiezen de hardware van uw auto aan te passen. Is de hardware gewijzigd, dan bieden wij voor optimale resultaten speciale >>

iSoftloader

De iSoftloader kent geen grenzen, het is in staat een onbeperkt aantal tunings uit te voeren. Het intern geheugen is groot genoeg voor vier tuningprogramma’s per keer. De software download >>

NIEUWS

Gearbox Tuning For...

...

Corona Virus

Landrover

New Volvo Xc40 T2,...

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

ISOFTLOADER I

The iSoftLoader allows you to tune your car by yourself.isoftloader

INTERCOOLER VOLVO S40/V40

intercooler