TUNING OP MAAT


Wilt u het maximale uit uw auto halen?
Is de auto uitgerust met een grotere turbo, Downpipe, etc.
Of heeft u speciale wensen?

Met tuning op maat stellen wij de auto volledig op de rollenbank af naar uw wensen.
Op de rollenbank kunnen wij met behulp van datalogging zien waar er nog ruimte is voor extra vermogen en eventuele verbeteringen.
Gaspedaal reactie, maximaal toerental, maximaal koppel en vermogen zijn allemaal aan te passen.

Componenten zoals nokkenassen, een grotere turbocompressor of een downpipe met een grote diameter, worden niet standaard op een auto gemonteerd.
Deze componenten beïnvloeden de prestaties van de auto.

Het motormanagement moet hierop worden aangepast. Software op maat! Als de software hier niet op is aangepast, is de kans groot dat u niet het volledige potentieel van uw motor heeft, en zelfs de motor en / of zijn componenten kunnen worden beschadigd.

We kunnen alle mogelijke aanpassingen in de ECM-software uitvoeren vanuit vrijwel elk type motormanagementsysteem, inclusief OEM en standalone.


 
STAP 1: Om de beste resultaten te krijgen, moeten we alles weten over de aanpassingen en wat de klant verwacht te bereiken.

STAP 2: pre-dyno check, we beginnen met een basisinspectie van de auto. zorg ervoor dat de auto geschikt is voor dyno-tuning.

STAP 3: testen van lichte belasting-dyno, we beginnen de motor te laten draaien en in kaart te brengen op lichte belasting, op deze manier kunnen we zien of alles goed werkt en de motor in orde is.

STAP 4: het in kaart brengen van de ecu, brandstof, ontsteking en turbodruk zal worden aangepast over het volledige toerentalbereik.

STAP 5: testen op de weg, na na het afstellen op de dyno zullen we de auto op de weg testen. om ervoor te zorgen dat deze zich net zo goed gedraagt ​​in de echte wereld.


Features and Benefits

Vermogenstoename De geoptimaliseerde software van RICA verbetert aanzienlijk het vermogen en koppel met als resultaat een snellere acceleratie in alle versnellingen. Lager brandstofverbruik Met >>

NIRA

Reliable engine control units designed for rapid deployment and ease of use Our engine control units enable engine developers to run tests, optimize and deploy an application with unparalleled >>

PRODUCTEN

Overzicht

Chiptuning

Isoftloader

Uitlaten

Standalone Management

Tuning Op Maat

Tuningbox

I-Control

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

ISOFTLOADER I

The iSoftLoader allows you to tune your car by yourself.isoftloader

INTERCOOLER VOLVO S40/V40

intercooler